Chinese Women, Asian Women, Online Dating & Things Chinese and Asian
Thread

Mina tankar.

From: Sweden Västra Götalands län Uddevalla @Rei52 Time : 2017-08-01 19:27:45

Jag är väl inte som alla andra. Jag är nöjd med de jag har. Behöver inte en massa lyxiga saker för att känna mig bra. När jag känner mig bra är det att naturen har att ge mig. vara nära naturen. känna dofterna, höra fåglarna, bruset av vatten, vinden, solen när den värmer när man fryser. Istället för skyskrapor ,avgaser, gapiga folk, asfalt, betong, dålig lukt. Pengar betyder inte så mycket för mig jag har det jag behöver. Hjälper mina barn om de behöver hjälp ekonomistisk.Känna hur nöjd man är när allt omkring löper fritt och utan problem.

Problem skapar man själv, det gör inte andra åt dig. känna värmen och gemenskapen från sina vänner, samt kunna ge tillbaka lika mycket.För mig är kärleken att kunna ge och kunna se ett lyckligt leende till svars.

För mig är kärleken att krama och kela och kunna få samma tillbaka.livet är som en stig , ju längre du vandrar desså svårare att hitta rätt.På andra sidan jorden är du.

Men ändå känns det ingen skillnad.

Min hjärna är fylld med bilder och ord.

Allt du sagt och allt du gjort.

Allt du lagt på nätet allt du har skrivit.

Tack min kära.


Comments to Thread
(Showing 1 to 1 of 1) 1
From: Sweden Stockholms län Stockholm @SwedenViking Time : 2017-08-15 07:56:46 #1

Beskriv gärna dina tankar på engelska så folk förstår. ;)

Comments to Thread
(Showing 1 to 1 of 1) 1
Comments
To respond to another member's comment type @ followed by their name before your comment, like this: @username Then leave a space.
Recent
Submit Thread